Aanmelding leerling

Aanmelden

We vinden het belangrijk dat de jongste kleuters een rustige aanloopperiode krijgen, zodat ze voldoende tijd en rust hebben om aan de nieuwe dingen, andere kinderen en leerkracht te wennen. Wanneer u belangstelling heeft voor onze school, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de school. U kunt hiervoor bij voorkeur telefonisch of via de mail een afspraak maken met de directeur, Ruud Sturm.

 

T: 0113 270493

E: ireneschool@alberoscholen.nl

 

U ontvangt na afloop van dit gesprek een informatiebrochure. Hierin zit ook een aanmeldingsformulier. Wanneer u besluit tot inschrijven van uw zoon/dochter vult u dit formulier in en stuurt dit naar school. Nadat u het aanmeldingsformulier aan school hebt geretourneerd, neemt de leerkracht contact met u op om een afspraak te maken voor een aantal proefmomenten dat uw kind mag komen wennen op school. Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, is hij/zij voor hele dagen welkom op school.

 

Ouders en kinderen die afkomstig zijn van een andere school krijgen ook een kennismakingsgesprek en rondleiding en maken zodoende kennis met het gebouw en de leerkrachten. Op basis van een onderzoek naar de onderwijsbehoeften van het kind (bevorderende en belemmerende factoren) en de mogelijkheden en beperkingen van de school wordt een advies aan ouders gegeven omtrent plaatsing op de Prinses Ireneschool.