We vinden het belangrijk dat de jongste kleuters een rustige aanloopperiode krijgen, zodat ze voldoende tijd en rust hebben om aan de nieuwe dingen, andere kinderen en leerkracht te wennen. Wanneer je belangstelling hebt voor onze school, ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de school. Je kunt hiervoor telefonisch of via onze kennismakingspagina een afspraak maken met de directeur, Ruud Sturm.

De definitieve inschrijving gaat via een (digitaal) inschrijfformulier. Deze ontvang je na het kennismakingsgesprek via de mail, of, indien gewenst, op papier via de directeur.

Kinderen mogen enkele weken voordat ze 4 jaar worden komen wennen op onze school. Als ouder/verzorger mag je, indien je dit graag wilt, ook de eerste keer meekomen om alvast indrukken op te doen. De tijden waarop dit gebeurt vinden in overleg plaats met de leerkracht.

Ouders en kinderen die afkomstig zijn van een andere school krijgen ook een kennismakingsgesprek en rondleiding en maken zodoende kennis met het gebouw en de leerkrachten. Op basis van een onderzoek naar de onderwijsbehoeften van het kind (bevorderende en belemmerende factoren) en de mogelijkheden en beperkingen van de school wordt eenĀ advies aan ouders gegeven omtrent plaatsing op de Prinses Ireneschool.

De kroon op je werk zetten

Op de Prinses Ireneschool is er ruimte en aandacht voor het ontwikkelen en inzetten van persoonlijke talenten!

Ruud Sturm