Onze school

De Prinses Ireneschool is een Christelijke basisschool met ongeveer 195 leerlingen in de wijk Goes-Oost. Wij zijn onderdeel van  ‘Alberoscholen.’  Onze school is een rookvrije school. Dit betekent dat roken in de schoolgebouwen en op het schoolplein niet is toegestaan. 

De ‘Prinses Ireneschool’ is een school waar de kinderen zich spelend en lerend kunnen ontwikkelen in een omgeving waar duidelijke en positieve afspraken gelden en waar zij zichzelf mogen zijn.

De leerkrachten op onze school begeleiden kinderen vanuit een open leersituatie naar zelfstandigheid. Boeiend onderwijs speelt een grote rol. Op de Prinses Ireneschool is er ruimte en aandacht voor het ontwikkelen en inzetten van persoonlijke talenten. Er worden eigentijdse leermiddelen ingezet om doelen te bereiken. We hebben respect voor de natuur, werken samen en zorgen voor elkaar. Zo creëren we, dat we allemaal "Prinsheerlijk" kunnen leren! 

We nodigen u van harte uit om de informatie over onze school te lezen. Aanvullende informatie is via de directeur, Ruud Sturm, op te vragen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakend- of oriënterend gesprek. U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen op 0113-270493 of 0620690484.